HomeАЈНШТАЈНИЈААтлас(Видео) Чудо на природата: Активен вулкан на Хаваите се смее

(Видео) Чудо на природата: Активен вулкан на Хаваите се смее

Килауеа е активен вулкан што се наоѓа на Хаваите. Од 2013 година наваму, кога последен пат истиот овој вулкан предизвикал олку голем интерес, поради интересните слики што ги созадава, сега било забележано како создава форма на емоцијата „смајли“.

Природата знае да биде неверојатна и да не остави без зборови, нели?

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com