HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: „Човек змија“ – никој досега вака не побегнал од затворска ќелија

Видео: „Човек змија“ – никој досега вака не побегнал од затворска ќелија

Сме виделе секакви начини или обиди да се избега од затвор, но вака никој досега не успеал да излезе од ќелија. Еден човек во затвор во јужна Русија успеа да побегне низ тесниот отвор низ кој се доставува храна за затворениците. Медиумите го нарекоа 25 годишниот Рустам човек змија поради овој потег.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com