HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Чаирскиот романтичар со нов спот на стара песна

Видео: Чаирскиот романтичар со нов спот на стара песна

„Чаирскиот романтичар“ Владо Јаневски изненади со нов спот. Сепак не станува збор за нова песна, туку се работи за песната “Ајде води ме”, која всушност е македонска верзија на старата тема со ист наслов, отпеана во 2007 година во дует, заедно со Тијана Дапчевиќ.

Зад ова видео повторно стои Томато Продукција, кои направија уште една интересна приказна каде главната улога ја толкува преубавата Ана Коцева, која е студент на медицинскиот факултет и професионално не се занимава со манекенство, но со големо задоволство прифати да ја толкува главната улога во спотот за „Ајде води ме“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com