HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Хорхе зборува или канти тропаат? Компилација од најдобрите излагања

Видео: Хорхе зборува или канти тропаат? Компилација од најдобрите излагања

„Странските служби“ со уште една епик компилација од најдобрите претставувања на претседателот Иванов. Неговите блескави излагања заслушуваат ваков промотивен спот. Со оглед на репутацијата која ја ужива не е исклучена можноста да го повикаат да претседателува и во друга држава, па на Македонија и се заканува опасност да остане без претседателот со најголем рејтинг досега.

А еве го и видеото кое ќе ве направи горди…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com