HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Урнебесно – животните се натпреваруваат, кој е највешт крадец

Видео: Урнебесно – животните се натпреваруваат, кој е највешт крадец

Животните се паметни. Особено кога се работи за набавка на храна. Урнебесна компилација која ја покажува итроштината и способноста на животните притаено да украдат храна. Некој користи трикови, а некој брзина, но на сите им успева да украдат. Како и луѓето крадци, така и животните по кражбата бегаат (дури и желките). Погледнете и одлучете кој е највешт крадец?

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com