HomeАНТИСТРЕСШтосноВИДЕО: Тенк удри во дискотека!

ВИДЕО: Тенк удри во дискотека!

Тенк од времето на Советскиот Сојуз удри во дискотека за време на нејзиното свечено отварања, во градот Шубин, во Полска. И секако ја расипа журката! Во овој инцидент немало повредени, а несреќата се случила кога гостите на промоцијата на новиот клуб, чиј дел требало да биде и прикажување на советската машинерија, штотуку започнале да доаѓаат.

„Кочниците и воланот на стариот тенк откажаа кога сакав да го сопрам пред клубот“, изјави Рафал Пасионек, сопственик на тенкот и дискотеката „Моно клуб“. „Имав среќа бидејќи тенкот надвор од контрола се запре ударајќи во бетонските столбови на бочната страна, да успееше да помине и овде, штетата ќе беше многу поголема“додаде Посионек.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com