HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Сцена од акционен филм сред улица во Русија

Видео: Сцена од акционен филм сред улица во Русија

Руските видеа кои кружат на интернет се како од посебен универзум, таму важат други закони на природата. Но, ова што ќе го погледнете го менуваат вообичаениот „твист“ каде во сообраќајот има многу гневни возачи, па едни ќе се засилат да се тепаат и неочекувано ќе им биде возвратено од послабиот. Не, ова е нешто сосема друго за што со денови се дебатира на YouTube дали е вистина или не, дали е сцена од снимање на некој нов руски филм или едноставно жив доказ за необичноста на Мајка Русија.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com