HomeРЕФЛЕКТОРФилмВидео: Суперхероите на Советскиот Сојуз ќе го спасат светот… Филм кој не се пропушта

Видео: Суперхероите на Советскиот Сојуз ќе го спасат светот… Филм кој не се пропушта

Филмот кој продукцијата ја чинеше 20 милиони долари, треба да се појави во кино салите на 23-ти Февруари 2017 година. „Защитники“ или „Guardians“ е филм со суперхерои, а според трајлерите ќе изгледа феноменално.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com