HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Спортисти кои успеале како актери – од играчи до уметници

Видео: Спортисти кои успеале како актери – од играчи до уметници

 

Спортисти, а изградиле кариера како актери. Watch Mojo направи листа на десете со најуспешна кариера. Станува збор за познати личности кои успеале во различни спортови и токму поради боречките или слични вештини се дел од акциони филмови.

Како најзначајни имиња на листата се: Чак Норис кој бил успешен во карате, Тери Крус кој бил поранешен рагби играч, Џим Браун кој исто така бил професионален рагби играч, Џејсон Статам кој играл фудбал и тренирал.

Навистина интересно, видете го видеото и ќе се потсетите на некои од филмовите и ликовите:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com