HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Со харпун успеал да се одбрани од голема бела ајкула!

Видео: Со харпун успеал да се одбрани од голема бела ајкула!

Тајлер Макуилен ронел со своите пријатели кај брегот Санта Барбара кога имал блиска средба со голема бела ајкула која го гризнала за перката. 22-Годишниот Тајлер најпрво помислил дека неговите другари се шегуваат со него и го влечат за перките, но потоа сватил дека е во прашање голема бела ајкула.

Откако после шокот на кратко го испуштил харпунот, успеал брзо повторно да го врати, за на крајот токму со него да си го спаси животот. „Мислев дека ќе умрам“, вели младиот студент. Сепак тој брзо реагирал и успеал да го погоди големиот предатор, кога повторно му се приближил. Целата ситуација успеал да ја сними со камера.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com