HomeГИГА БАЈТСмартфонВидео: Смартфон се запали како огномет

Видео: Смартфон се запали како огномет

Во канцеларија во Индија снимен е голем инцидент со смартфонот Xiaomi Mi4i во сопственост на еден од вработените кој се гледа како одеднаш се пали и експлодира како огномет.

Аџај Рaџ Нeги и официјално им се обрати на Xiaomi потенцирајќи дека овој страшен инцидент можел да остави трајни последици врз неговото тело или пак да им наштети на колегите кои биле во близина. Исто така им посочи да преземат итни мерки да проверат како е можно смартфонот толку силно да гори бидејќи може да се повредат и други сопственици.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com