HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Се она што Вашата мајка никогаш Ви го нема кажано

Видео: Се она што Вашата мајка никогаш Ви го нема кажано

 

Мајка – збор составен од пет букви а значи многу. Личност која ако треба ќе оди искината и гладна, само нејзиното дете да биде среќно, најадено и облечено во чисти алишта. Жена која безразлика на се ќе биде до тебе, мајката е личноста која ни го подарила животот и не донела на овој свет.

Љубовта и почитта се единствените нешта што ние можеме да и ги подариме, едниствени но вредни, толку вредни што на нашите мајки им се доволни.

Погледнете го видеото, навистина емотивно и трогнувачко

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com