HomeДЕНЕШНАПолитика(Видео) СДСМ со повик до професионалците да предложат главен уредник на МРТВ

(Видео) СДСМ со повик до професионалците да предложат главен уредник на МРТВ

СДСМ јавно упати повик до сите поединци – професионалци, професионални новинарски здруженија, граѓански организации, сами да се кандидираат или да кандидираат други професионалци од оваа област за членови во ад хок телото коешто ќе врши контрола мониторинг на однесувањето на медиумите во целиот предизборен период.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com