HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Рускиот Спајдермен со неверојатен скок од кран

Видео: Рускиот Спајдермен со неверојатен скок од кран

Сергеј Девљашов со своите луди егзибиции го доби епитетот Рускиот Спајдермен и со најновиот скок од кран на висина од стотина метри повторно го привлече вниманието на светската јавност. Девљашов скокна од кранот само со кратко еластично јаже кое му помогна да се ниша од еден на друг крај покажувајќи колку само оваа егзибиција е смртоносно опасна.

Руските егзибиционисти често се доведуваат во крајна опасност само за да снимат ултра атрактивно видео, а дел од нив завршија и со фатални последици.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com