HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Рускиот Ди Каприо прави пари од реклами за вотка

Видео: Рускиот Ди Каприо прави пари од реклами за вотка

Русинот Роман Бурцев кој премногу наликува на славниот актер Лео Ди Каприо започна да го „наплатува“ својот изглед појавувајќи се во реклама за водка. Бурцев често го има во медиумите како двојник на Ди Каприо, но ни од далеку го нема талентот ниту пак шармот. Сепак руската верзија на Лео е доволна за привлекување внимание што се резултира и во оваа реклама.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com