HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Риба пие пиво со риболовци

Видео: Риба пие пиво со риболовци

Ова е дефинитивно едно најсмешните видеа кои излегле на интернет во последно време, многу едноставно риба пие пиво од лименка од рибари во Бразил. Без оглед дали видеото е лажно или не сигурно добро ќе се насмеете.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com