HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиВидео: Репортерка нападната додека известува во живо

Видео: Репортерка нападната додека известува во живо

Јавувањето во вести во живо е стресна работа. Никогаш не знаеш кој ќе влета од зад тебе. Сме виделе низа случувања додека репортерот известува во живо и најчесто се смешни. Но, овој пат не е така. Репортерката на каналот Телемундо 62, Ирис Делгадо додека известувала, една жена се обидела да и го привлече вниманието. Откако не успеала, решила физички да се пресмета. Не се знае што го поттикнало инцидентот, а видеото многу брзо стана вирален хит.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com