HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Професионалниот Русин тестира рачни пламенофрлачи

Видео: Професионалниот Русин тестира рачни пламенофрлачи

FPSRussia каналот со „професионалниот Русин“ цветаше со популарноста пред неколку години кога беше еден од првите кои објавува видеа со тестирање на автоматски и борбени оружја. Сега каналот поретко се појавува со нови содржини, а меѓу последните е тестирањето на рачни пламенофрлачи кои очигледно не се премногу тешки за набавка.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com