HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Пренк за Берни и Трамп ќе завршеше со тепачка

Видео: Пренк за Берни и Трамп ќе завршеше со тепачка

Интернет пренковите полека стануваат и политички со засилување на кампањата за претседател во САД. Тоа сакаше да го искористи јутјуберот Пети Мајо барајќи од минувачите на плажа во Калифорнија да се сликаат со транспарент за поддршка на Трамп или Берни, но штом застанаа да позираат ја сврти другата страна на знакот која е контра нивниот кандидат. Повеќето реагираа мирно и ја сфатија шегата, но еден маж прилично многу се налути откако откри дека се слика под знакот на Трамп, па замалку ќе се степаше со пренкстерот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com