HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Нов спот на „Red Hot Chili Peppers“ за песната „Dark Necessities“

Видео: Нов спот на „Red Hot Chili Peppers“ за песната „Dark Necessities“

Популарните „Red Hot Chili Peppers“ го објавија најновиот спото за нивната песна „Dark Necessities”, главнот сингл од најновиот албум на групата, што го режираше актерката Оливија Вајлд.Станува збор за водечкиот сингл од последниот албум на бендот, насловен „The Getaway”. Видеото е со урбана содржина: гледаме група млади како скејтаат лонгборди, се движат по улици, се тетовираат и слично.

Ова е трето режисерско дело на актерката позната по House, Drinking Buddies,Tron: Legacy, Cowboys & Aliens, Rush и најново, серијата на HBO, Vinyl. Првиот проект беше краток филм од 2011-та година, потоа спот за Едвард Шарп и Magnetic Zeros, за да продолжи со видео спот за ваков светски познат бенд.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com