HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Најчудниот и најоригинален настап на Америка има талент

Видео: Најчудниот и најоригинален настап на Америка има талент

Жирито на шоуто Америка има талент беше многу збунето при преставувањето на еден од кандидатите кој имаше врзана иста со лента, ништо не говореше и никој не знаеше каков настап да очекува. Tape Face веднаш изненади со одлична уметничка точка која мора да ја погледнете во продолжение.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com