HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Најдобриот косплеј од Комик Кон 2016

Видео: Најдобриот косплеј од Комик Кон 2016

Фановите на стрипови, филмови и видео игри и на годинешниот интернационален фестивал Комик Кон ја покажаа својата неверојатна креативност и посветеност во изработката и носењето на костуми од своите омилени ликови, херои и негативци. Некои учесници освен костими носеа и целосно реквизити со нив во кои се гледа дека се вложени часови на рачна изработка, па погледнете ги најдобрите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com