HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Најголемиот мајстор за бостан

Видео: Најголемиот мајстор за бостан

Лубениците веќе пукаат од што се зрели и за време на летните горештини се вистинско освежување. Но, ако немате време да чекате лубеницата да се олади во фрижидерот погледнете го овој мајстор за бостан кој за само половина минута ја завршува целата работа.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com