HomeДЕНЕШНАСветВидео: Муслиман и Евреин во традицонални носии шетаат заедно

Видео: Муслиман и Евреин во традицонални носии шетаат заедно

Каналот MoeAndET направи интересен социјален експеримент со Евреин и Муслиман кои шетаат низ различни етнички мааал низ Њујорк во традиционални носии очекувајќи ги реакциите на луѓето. Добар дел од нив реагираа позитивни, некои не можеа да поверуваат дека може да постои вакво единство, додека пак други беа груби и навредливи, па погледнете.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com