HomeДЕНЕШНАПолитикаВидео: Министерот Јолевски се обиде да прекине интервју – не му се допадна прашањето

Видео: Министерот Јолевски се обиде да прекине интервју – не му се допадна прашањето

Министерот за одбрана Зоран Јолевски се обиде да го прекине интервјуто за телевизијата АлсатМ откако не му се допадна прашањето од новинарката Наташа Стојановска. Спорното прашање, кое се однесуваше на опремата која министерствата ја барале од странските амбасади по поплавите е во 11-тата минута од видеото.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com