HomeФЕР ПЛЕЈФаулВидео: Микрофон наместо рекет – Ѓоковиќ пропеа

Видео: Микрофон наместо рекет – Ѓоковиќ пропеа

Првиот светски рекет, на роденденот на својата сопруга ги покажа своите вокални способности. Јелена вчера наполнила
30 години, а на прославата во еден белградски ресторан Ноле запеал за неа. Ноле никогаш не се штеди со фановите да сподели моменти од приватноста, па така беше и овој пат. Иако не звучи толку лошо, сепак ќе му препорачаме да се држи до рекетот. Слушнете како звучи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com