HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Мечки се разладуваат со бостан

Видео: Мечки се разладуваат со бостан

Лубениците се вистински спас за летните високи температури и помагаат во одржување на хидрацијата на организмот. Но, освен луѓето и група на мечки обожуваат да јадат лубеници, сосема мирно додека чуварите од зоолошката ги хранат. Прекрасна глетка.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com