HomeРЕФЛЕКТОРФилмВидео: Мет Дејмон ќе се бори со чудовишта на Големиот Кинески ѕид

Видео: Мет Дејмон ќе се бори со чудовишта на Големиот Кинески ѕид

Холивудската ѕвезда Мет Дејмон ќе ја носи една од главните улоги во новиот кинески фантастичен спектакл кој има масовен буџет. Првиот трејлер за The Great Wall изгледа навистина импресивно со масовни борби со чудовишта. Приказната комбинира повеќе митови и покрај Дејмон ќе играат повеќе кинески филмски ѕвезди. Премиерата се очекува наредната година со надеж дека ќе привлече и голема интернационална публика.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com