HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Мермерното езеро одлична локација и за спотови

Видео: Мермерното езеро одлична локација и за спотови

На Мермерното езеро кое е вистински хит ова лето е снимен и првиот музички видео спот за песната Morning Light на Марко Логаут со диџеј Марио Еди. Спотот е во режија на Никола Китановски, зад музиката и аранжманот стои Марио Еди, додека за микс-мастерингот е задолжен Рубин Димкоски.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com