HomeГИГА БАЈТГејмингВидео: Масовен лов на реткиот покемон во Њујорк

Видео: Масовен лов на реткиот покемон во Њујорк

Новата хит игра Pokemon Go прераснува во глобален феномен со масовно учество на гејмерите во заеднички лов на покемони на јавни површини. Овој пат стотици корисници на Pokemon Go се организираа за лов на реткиот покемон Vaperon во Централ Парк во Њујорк.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com