HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Малата Зајла со само шест месеци е рекордер на скијање на вода

Видео: Малата Зајла со само шест месеци е рекордер на скијање на вода

Шесмесечната Зајла иако се уште не може целосно самостојно да се движи веќе ги има совладано водените спортови и импресивно знае да скија на вода без никакви проблеми. Пред целосно да ја пуштат во водата направени се неколку пробни обиди со соодветни безбедносни мерки, за потоа да биде срушен светскиот рекорд за најмладиот скијач на вода со поминати 19 метри во езерото Силвер во Флорида.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com