HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Македонско-арапска свадба од бајките, два континента и остров се премалку…

Видео: Македонско-арапска свадба од бајките, два континента и остров се премалку…

Со три прослави Македонка и Египќанец ја крунисаа својата љубов. Катар е земјата каде работата ги спои Слаѓана и доктор Фарук – пишува порталот Во Бело. Својата љубов ја крунисаа првично во Катар и тоа на 1 декември (роденденот на Слаѓана), а потоа направија и свадба на Малдивите. Летово тие направија и македонско – арапска свадба во Македонија. Сите адети и традиции беа испочитувани. Медиумите ја опишуваат како подобра од бајка. Погледнете…
svadba-4

svadba-5-640x427
svadba

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com