HomeФЕР ПЛЕЈФудбалВидео: Лудо навивање на ирските фанови и француската полиција

Видео: Лудо навивање на ирските фанови и француската полиција

Навивачите на Република Ирска приредија вистинско шоу по завршување на натпреварот и не се откажаа од пеење химни. Француската полиција немаше потреба од интервенирање бидејќи не дојде до никакви инциденти, но толпата на навивачи никако не сакаше да се разотиде. По извикувањето на Stand up for the French police еден од полициските офицери се придружи на навивачите и преку мегафон запеа Go home for the French police како еден од ретките позитивни „судири“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com