HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Кој рекол дека е невозможен спој на алкохолот и фитнесот

Видео: Кој рекол дека е невозможен спој на алкохолот и фитнесот

Април Стореј и Стефани Пниевски се фитнес инструкторки кои смислиле идеален начин како да ги мотивираат на физичка активност љубителите на добра чашка алкохол со тоа што нивните вежби вклучуваат шише вино од кое повремено може и да се напиете по некоја голтка.

За да не бидеме премногу саркастични не сакаме ниту да помислиме дека сите вежби може да се изведат во алкохолизирана состојба, па затоа погледнете го целото видео со инструкции.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com