HomeДЕНЕШНАПолитикаВИДЕО: Кордон од полиција ги спречи демонстрантите да го срушат споменикот Прометеј

ВИДЕО: Кордон од полиција ги спречи демонстрантите да го срушат споменикот Прометеј

Демонстрантите се обидоа да го срушат споменикот Прометеј, но кордон полицајци иако не интервенираше насилно сепак успеа да ги спречи демонстрантите во овој обид. Сите граѓани присутни на протестот ги повикуваа полицајците да им се приклучат во демонстрациите бидејќи како што велат тие тоа им го должат на мртвите колеги кои животот го загубија после инцидентите во Куманово. Присутните продолжија да извикуваат дека и нив може да и се случи Куманово и да бидат нови жртви на сегашната власт.

9

10

10

12

13

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com