HomeФЕР ПЛЕЈАвтомобилизамВидео кое ќе ве натера уште еднаш да ги прочитате законите на физиката: Вертикално дрифтање

Видео кое ќе ве натера уште еднаш да ги прочитате законите на физиката: Вертикално дрифтање

Јужнокорејците имаат безгранична доверба во можностите на тровратното купе – заклучува Autoinfo.mk. Дрифтањето по вертикален ѕид повеќе звучи како невозможен потфат отколку како реално изводлива акробација.

По прегледувањето на видео прилогот останува дилемата: според кои физички закони вози овој пилот? Настрана фактот што ваков потфат може да му текне само на акробат од серијата на екстремни спортови.

Погледнете, но не обидувајте се да го направите ова. За секој случај.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com