HomeФЕР ПЛЕЈАвтомобилизамВидео: Кога нема друго чаре…

Видео: Кога нема друго чаре…

Во недостаток на сервис, поправката и оспосубувањето на автомобилите ја предизвикува машката снаодливост па така на патиштата може да се сретнат автомобили со малку чуден изглед. Најчесто тоа не се најсреќни решенија… но досетливите конструктори на таа забелешка ќе одговорат дека еве „може и така“.

Техничкото ниво на „изведбите“ нема да го коментираме, подобро погледете го видеото, па ако притреба… да си знаете!

извор: Autoinfo.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com