HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Кога мечките се однесуваат како улични кучиња

Видео: Кога мечките се однесуваат како улични кучиња

Неверојатно но вистинито! Младото мече си „питаше“ на улица и си доби храна! Погледнете колку преслатко изгледа однесувањето на мечката исто како да е улично куче, уживајте.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com