HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Кети Пери со првата Олимписка химна за Рио 2016

Видео: Кети Пери со првата Олимписка химна за Рио 2016

Кети Пери ја пушти новата песна Rise која е првата засега официјална химна за Летните олимписки игри кои ќе се одржат во август во Рио Де Жанеиро. Rise е наменета за промотивните активности на американската ТВ мрежа NBC која ги има ексклузивните права за пренос на Олимпијадата во САД.

До отварањето на игрите се уште има време да се открие кој од светските ѕвезди ќе ги забавува гледачите.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com