HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Камионџијата од „Оди ѕвездо“, со нов хит годинава

Видео: Камионџијата од „Оди ѕвездо“, со нов хит годинава

 

Интересен човек кој има смисла за хумор,тоа е Андруш. Знејќи колку е тешко да се вози камион и да бидеш на седиште повеќе од пола ден, овој маестрален човек направил ново видео со нова песна, која сигурно ќе биде хит  по кафеаните и на истата ќе се кршат чаши и флаши. Во продолжение слушнете го новиот хит на камионџијата Андруш и насмејте се до солзи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com