HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаВидео: Како јапонците цртаат змеј

Видео: Како јапонците цртаат змеј

Dragon Art Kousyuuya“ е мала уметничка продавница во Нико, Јапонија во која уметниците цртаат змејови со водени бои. Секој нацртан змеј е ремек дело на јапонските уметници, погледнете колку прекрасно и лесно изгледа изработката на неверојатните јапонски змејови.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com