HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Како се ракуваат светските лидери? Мали гафови…

Видео: Како се ракуваат светските лидери? Мали гафови…

И на светските лидери им се случуваат гафови. Колку и да се обидуваат се да прават по протокол, некогаш се случуваат непредвидени ситуации…

За да се насмеете, погледнете како се ракуваат светските лидери како Обама, Кастро, Орбан, Јункер…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com