HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Како Русин „храни“ орангутан во зоолошка

Видео: Како Русин „храни“ орангутан во зоолошка

Ексцентрични Руси повторно го шокираат интернет просторот со видео од зоолошка градина во која еден посетител има необичен начин за хранење на животните. Русинот му фрли банана на орангутанот, а потоа си ја доби назад со неколку подавања меѓу нив. Претходно се слуша како чуварот го предупредува дека не смее да фрла храна, но тоа секако не ги спречи за да го снимат ова видео.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com