HomeАНТИСТРЕСПатувањеВидео: Како е да се сурфа до активен вулкан

Видео: Како е да се сурфа до активен вулкан

Филмаџика Алисон Тил претстави нова импресивна авантура со сурфање во близина на активниот вулкан Килауа на Хаваите кој еруптираше во 2011-та година. Тил пренесе дека при снимањето на видеото ги почитувале сите обичаи на локалното население кое не сака да ја налути божицата на вулканите Пеле. Исто така посочено е дека сурфањето во близина на активен вулкан е многу опасно, се чуствува мирисот на сулфур, а водата е пеколно топла.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com