HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Зошто не треба да правите селфи со орангутан

Видео: Зошто не треба да правите селфи со орангутан

Во туристичката атракција Safari World во Бангкок, Тајланд, можете да се фотографирате со мајмуни и со други егзотични животни. На посетителите таму им е дозволено да се фотографираат но и да си играат со нив.

Една девојка одлучила да се фотографира со орангутани, но не очекувала дека животните ќе се однесуваат на ваков начин. На Јутјуб е објавен клип во кој девојката позира пред два мајмуни, но едниот упорно сакал да ја фати за градите, а успеал дури и да ја бакне.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com