HomeАЈНШТАЈНИЈААтлас(Видео) Знаете ли како се произведуваат тениските топчиња?

(Видео) Знаете ли како се произведуваат тениските топчиња?

Дали сте се запрашале како се произведуваат тениските топчиња?

Фабриката за тениски топчиња, Вилсон, објави видео преку кое можеме да го видиме процесот на создавање на топчињата, почнувајќи од гумата која се топи, па се до пакувањето. Погледнете!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com