HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: За една минута поплава во компјутерска лабораторија

Видео: За една минута поплава во компјутерска лабораторија

Студентите на технолошкиот институт во Сеул снимиле видео како панично ги пакуваат своите телефони и лаптопи откако во големата компјутерска лабораторија за само една минута се случила вистинска поплава. Водата најпрво малку протекувала од таванот, но за кратко поради голем дефект на водоводната инсталација доаѓа до тотална поплава на огромната просторија полна со електроника. Тоа секако не го загрижи снимателот кој се чини дека по малку и се забавуваше.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com