HomeДЕНЕШНАСкопјеВидео: Зарем и нокти на нозе се сечат во ЈСП

Видео: Зарем и нокти на нозе се сечат во ЈСП

На социјалните мрежи се појави видео од повозрасен човек кој без никакви пречки ги сече ноктите на нозете во полн автобус на ЈСП. Во градскиот превоз може да се сретнат многу бизарни навики на граѓаните, но некои работи ги преминуваат сите граници на кутлурното однесување.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com