HomeАНТИСТРЕСШтосноВидео: Жирито шокирано, оваа постара жена растури

Видео: Жирито шокирано, оваа постара жена растури

 

Интересна случка со јапонка која покажа колку е еластична, а воедно докажа дека годините се само бројка.

Томоко, 70 годишна жена – Јапонка која живее во Италија,покажа дека навистина годините се само бројки. Доказа за тоа е и видеото подолу: Оваа жена учествувала во популарното телевизиско шоу „Италија има талент“ и истата пред публиката ги покажа своите неверојатни способности.

Во продолжение погледнете го видеото, ќе се вчудоневидите

#IGT è orgoglioso di mostrare il bellissimo corpo della settantenne Tomoko.

Posted by Italia’s Got Talent Official on Wednesday, March 30, 2016

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com