HomeРЕФЛЕКТОРМузикаВидео: Елена му гостува на Хари Варешановиќ на новиот хит

Видео: Елена му гостува на Хари Варешановиќ на новиот хит

Македонската пејачка Елена Ристеска му гостува на Хари Варешановиќ на новата песна „Још ме плашиш својот лепотом“, а за истата наскоро се очекува и спот. Засега дуетот на српски јазик може да се чуе на YouTube и има позитивни реакции, па може и да ја слушнете во продолжение.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com